onsdag, augusti 29, 2007

Accessora fyller 2 år!

Att Accessora fyller 2 år denna vecka har väl inte undgått någon som besökt webbshopen.

För att fira 2-årsdagen har vi gjort flera förbättringar, bland annat lägre fakturaavgift, 30 dagars kredittid när man betalar mot faktura, kundservice-chatten och i butiken har vi utökat öppettiderna till 12.00-18.30 på vardagar och lördagsöppet kl 12.00-16.00.

Torsdag 30/8 har vi kvällsöppet till kl 20 och bjuder på dryck, snacks, mingel och trevlig shopping med 15% rabatt. Välkommen till Arbetargatan 29 på Kungsholmen. Öppet kl 12.00-20.00 den 30/8. Karta hittar du här.

Det är otroligt hur fort tiden går när man har roligt, och det har jag verkligen när jag jobbar med Accessora. Det är hela 2 år sedan vi öppnade webbshoppen! Sedan dess har vi växt så det knakar och utökat med många märken och produkter. Flera märken har vi introducerat i Sverige, bland annat Adina Design, MOR Cosmetics, Jelly Pong Pong, Energy Muse, Rosie Jane Cosmetics, Campos de Ibiza och Egyptian Magic.

Vi jobbar hela tiden för att göra Accessora ännu bättre - har du några förslag på märken eller andra förbättringar som du tycker att vi borde göra, så är du varmt välkommen att maila mig direkt på

Jag hoppas vi ses imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar