tisdag, februari 12, 2008

Athena 7 Minute Lift nu hos Accessora


Nu finns omtalade anti-rynkkrämen Athena 7 Minute Lift hos Accessora. Denna vara kommer ej säljas på accessora.se, endast i Accessoras butik på Kungsholmen i Stockholm (Arbetargatan 29, karta), då tillverkaren av Athena inte tillåter nätförsäljning.
UPDATE: nu mer går det bra att beställa Athena 7 minute lift även online på accessora.se!

Pris: 850 kr/burk inklusive appliceringspensel och utförlig information.

Athena 7 Minute Lift ger synliga resultat efter 7 minuter!

- Ej testat på djur
- Hypoallergenisk, säker för alla hudtyper
- Kliniskt bevisad effekt (testad i USA på AMA Laboratories)
- Innehåller inga farliga muskelavslappnande ämnen eller starka kemiska ingredienser
- Synliga resultat efter 7 minuter som varar ca 7 till 10 timmar
- En burk innehåller 14,78 ml och räcker ca 2 månader vid daglig användning.
- Athena kan användas dagligen eller vid speciella tillfällen, ju oftare produkten används desto bättre resultat.

Användning Athena 7 Minute Lift:
- Rengör och torka ansiktet. Om du använder fuktighetskräm ska denna smörjas in nu. Låt fuktighetskrämen sjunka in i minst 10 minuter innan applicering av Athena 7 Minute Lift.
Athena rekommenderar att krämen appliceras med en fuktad concealerpensel/make-up pensel (medföljer). Du kan även applicera krämen med fingertopparna.
Undvik att göra ansiktsrörelser under 7 minuter, prata eller le inte för bästa resultat. Under de första två minuterna är det normalt att uppleva en åtstramande/kylande känsla.

Att tänka på
:
Glöm inte att sätta på locket direkt efter användning, se också till att det sitter fast ordentligt. Athena 7 Minute Lift är en naturlig produkt och torkar därför lätt om man låter burken stå öppen. Om krämen känns klumpig eller torr kan du ta en tandpetare och blanda runt innehållet för att återställa konsistensen.

Om du har använt för mycket av produkten kan det uppstå en vit rest/hinna på huden, för att bli av med denna kan du badda området med en fuktad handduk eller tops. Detta kan även göras om ”lyftet” skulle kännas för stramt.

Athena 7 Minute Lift kan användas under eller efter foundation, prova dig fram till vad som fungerar bäst. En oljebaserad foundation kan minska effekten av Athena, om du har en oljebaserad foundation är det bäst att använda den först och sedan vänta ca 10 minuter innan du smörjer in dig med Athena 7 Minute Lift.

Viktigt att notera är att Athena 7 minute Lift inte är en fuktighetskräm som ska appliceras över hela ansiktet, applicera endast på utsatta områden, t ex kråksparkarna vid ögonen och rynkor i pannan.

Tidningen Måbra har testat Athena 7 minute lift.
Aftonbladet skriver om Athena 7 minute lift.