torsdag, juni 11, 2009

Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum

"Ny rynkkräm - som fungerar!"

Så såg Aftonbladets löpsedlar ut häromdagen.
Det är Boots No7 som gjort det igen! Nu lanserar man sitt nya anti-ageing serum, Intense Beauty Serum, det mest effektiva hittils från Boots No7.
Serumet Sverigelanseras den 19 juni, men du kan redan nu förhandsboka ditt exemplar hos Accessora för att vara säker på att få ett.

Oberoende undersökningar har visat att hudens struktur återställs efter regelbunden användning av Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum. Serumet är så effektivt att man kan se en märkbar förbättring på de djupa linjerna, rynkorna och hudens lyster efter första användningen. Efter 4 veckor minskar de fina linjerna och rynkorna med upp till 50%.

När Boots No 7 Protect & Perfect beauty serum lanserades i Sverige vintern 2007 skapade den hysteri och kölistorna var långa, hos Accessora och andra butiker. Så här skrev man om serumet (klicka på länkarna för att läsa tidningsurklippen):
- Krämen som skapat kaos
- Aftonbladet testar brittiska superkrämen
- Rynkkrämen som ger dig slät hud direkt


Vad är då skillnaden på Intense Beauty Serum och det tidigare serumet?
Boots No 7 Protect & Perfect beauty serum togs fram för att jobba med fina linjer och rynkor. Nya No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum innehåller retinyl palmitate, antioxidanter och liknande peptider som No 7 Protect & Perfect Beauty Serum, men med den extra ingrediensen av alfalfa extrakt som ger en intensivare rynkbekämpande effekt. Det nya serumet är därför lämpligt för dig med djupare linjer och rynkor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar