torsdag, november 12, 2009

Någon sa..

"Att få barn gör kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre, sedelbunten mindre, hemmet lyckligare, kläderna smutsigare, det förflutna bortglömt och framtiden värd att leva för"

Det kan jag skriva under på, så bloggen är lite eftersatt för tillfället. Passa istället på att läsa Nathalies nya svar på frisörfrågor och Thereses svar på make-up frågor.

2 kommentarer:

 1. Hur går det m lillen?
  Hur tycker du det är att vara hemma. Hoppas ni får sova lite, vår lilla vaknar just nu varje eller varannan timme hela nätterna.... 3 timmar i sträck är att vara utsövd- tips på bra ögoncreme? JAg har väldigt känslig hy runt ögonen och får lätt utslag av fel krämer...

  men vad gör man inte för de små- det är ju bara så underbart när de kluckar av skratt att man kan fortsätta sova lite för evigt bara de har det bra.

  HA en fin helg

  hälsningar pigg juli bebis och mamma

  SvaraRadera
 2. Annika Accessora13 november 2009 16:46

  Hejsan,

  Ögonkrämer har jag blivit expert på vid det här laget!! :)

  Om du har känslig hy så är REN skincare produkter toppen, de har en serie speciellt för känslig hy och detta ögonserum är suveränt:
  http://www.accessora.se/ren-active7-eye.htm

  Sedan tycker jag en concealaer/highlighter gör stor skillnad, mörka ringar är ju tyvärr svårt att komma åt enbart med en kräm, då de har sina orsaker, dvs för lite sömn, så då för man dölja dem istället. Glominerals globrightener highligt är toppen:
  http://www.accessora.se/glo-brightener-highlight.htm

  (kika in på accessora.se inom kort, vi kommer ha ett erbjudande frå Glominerals med produkter just mot trötta ögon!)

  De trötta nättera får man tänka på att denna period i livet är så kort och snart är det inte en baby man har längre, då kommer man sakna det.

  Lycka till med din pigga baby :-)
  Trevlig helg!

  SvaraRadera