måndag, mars 28, 2011

Detta skämmer mig.

Rubriken på dagens Metro skrämmer mig.

Det går att få fräsch färg utan att steka sig i solen eller ännu värre i ett solarium. Fuska fram fin färg med BUS och solpuder. Brun-utan-solprodukterna idag är så bra att färgen blir fin och ser äkta ut (inte som när de först kom då man blev illaluktande och lätt orange).


Dr Brandt UV protection Spf 30 | gloMinerals solpuder bronze duo | TanCan selftanning wipe | Juice Beauty green apple moistruizer spf 15


Det är härligt att lapa sol på en uteservering, det är bra för själen tror jag. Men man får se till att ha solskydd på sig så att färgen får komma långsamt och så att man undviker att bränna sig.

Det handlar alltså inte om att man behöver vara kritvit ala Dita von Teese, om man inte klär i det. Det handlar inte heller om att man inte får njuta av solen. Man måste bara göra det med försiktighet.

Det är helt bananas att vi i ett så solfattigt land ska närma oss Australiens nivåer av dödsfall i hudcancer!
Nu njuter vi av vårens efterlängtade strålar, med solskydd och med måtta.


Upplagd av Annika.

4 kommentarer:

 1. Håller fullkomligt med att man ska skydda sig mot solen! Däremot tycker jag fortfarande att man luktar ganska illa av BUS... Tyvärr! För färgen blir fin. Något tips om någon produkt som man inte utvecklar fullt så stark lukt av som övriga?

  SvaraRadera
 2. Annika Accessora29 mars 2011 09:56

  Hej Karin,

  Har du testat TanCan, den ny formulan? De tycker jag luktar riktigt behagligt.

  Jag gillar den lilla servetten, TanCan wipe för 16 kr. Perfekt för att få lite färg i ansiktet och decolltaget, håller i sig flera dagar.

  SvaraRadera
 3. Nej jag har aldrig testat tancan, tack för tipset! Har tancan som ni säljer på sidan den nya formulan?

  SvaraRadera
 4. Annika Accessora30 mars 2011 21:42

  Hej Karin,

  Testa! Ja, vi säljer bara den nya nu.

  SvaraRadera