onsdag, juni 01, 2011

Mimesis stay spray

Vi fick precis påfyllning av Stay Spray från Mimesis. Det här är en fantastisk produkt! Har du inte testat så gör det, du kommer inte bli besviken.
Stay spray från Mimesis fixerar make-upen så att den sitter längre, perfekt på festen eller svettiga dagar när man ändå vill se snygg ut. Den kan även användas som uppfräschare under dagen, några spray räcker.
(Mimesis hette tidigare Sallander cosmetics).

Så här tycker de som testat:
P'ssion skriver:
"Men den lilla flaskan är i alla fall min nu och den lever faktiskt upp till beskrivningen enligt Accessoras hemsida:
”Stay Spray är en unik svensk produkt. En lätt skyddande lotion baserad på Aloe Vera i sprayform. Använd sprayen för att fixera make-up, skydda huden från statiskt damm när man arbetar framför datorn eller för att ge en uppfräschning under dagen. ”


Lipglossbitch tycker så här:
"Stay Spray MakeUp Fix sprayas på huden efter makeupen. Detta gör att sminket fixeras och håller sig på plats längre. Sprayen känns lite klistrig i början, men det är en vanesak och efter ett par dagar så märker jag inte av det längre. Stay Spray lägger sig som en tunn film över huden, fixerar makeupen och skyddar hyn mot torr luft, “datahetta” osv. Aloe Veran känns svalkande och skön, så jag tror Stay Spray också kan funka som after-sun produkt".

Och så här skriver Lisen, skönhetsredaktör på Chic:
"PLATS! Make-up ska stanna där vi lägger den, allra helst hela dagen. Stay Spray skyddar huden från yttre faktorer samtidigt som den fixerar. Tipptopp!"


Upplagd av Annika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar