fredag, september 16, 2011

Deborah Lippmann

Vi har just packat upp Deborah Lippmanns kändislack. Nyansen ovan är en höstnyhet som går under det passande namnet Stormy Weather, framtagen i samarbete med designern Narciso Rodriguez.

Deborah säger:
"Jag har fått äran att arbeta med några av vår tids största stjärnor och modeskapare. Genom att träffa A-kändisar som ofta går på galor och röda mattan får jag höra vilka nyanser de vill ha och saknar och vi skapar sedan tillsammans deras vision. Visst är det häftigt!"Deborah Lippmann är manikyristen som alla stora modemagasin och modehus vill ha – från Vogue, InStyle, W, Vanity Fair och italienska Vogue till Versace, Valentino, Balenciaga, Donna Karan och Zac Posen.

När Deborah fixade händerna på redaktören för Allure, tog hennes karriär snabbt fart. Allure utsåg henne till ”en av landets bästa manikyrister”, Vogue kallade henne en ”megamanikyrist”, jobben rullade snabbt in och snart jobbade Deborah med de största stjärnorna.

En av alla Deborahs kända kunder var Mariah Carey. Inför 1998 års Oscarsgala blandade Deborah till en särskild nagelfärg som matchade sångerskans klänning. Den skimrande beiga nyansen gjorde att de kallade färgen Satin Doll. Just i det ögonblicket föddes Deborah Lippmanns kollektion.
Där ingår nu mer än 50 hållbara färger samt specialbehandlingar för naglar, händer och fötter.
Deborah Lippmanns kollektion syns ofta i modemagasin, modevisningar och på naglarna på världens mest berömda kvinnor. Kate Winslet, Reese Witherspoon, Renee Zellweger och Penélope Cruz har alla vårdat sina naglar hos Deborah och bar nagellack ur hennes kollektion när de tog emot sina Oscarsstatyetter.

Deborah Lippmanns nagellack hittar du här hos Accessora.

3 kommentarer:

 1. Så roligt att ni tar in Lippman lacken. Kommer ni utöka sortimentet med fler färger?

  SvaraRadera
 2. Annika Accessora16 september 2011 13:37

  Hej Veronica,

  Yes, nu laddar vi upp med nagellack, ytterligare märken är på väg in.

  Om du har önskemål om speciell färg så är det bara du säger till, vi kommer utöka allteftersom med utvalda favoritlack.

  SvaraRadera
 3. Annika accessora16 september 2011 13:42

  Eller oh, jag glömde, det är två nagellacksmärken som är på väg!

  SvaraRadera