måndag, oktober 17, 2011

Argan oil

Så här glad blev jag imorse när jag kom in till butiken och såg att vi fått in John Masters Organics 100% Argan Oil. Jag har testat den tidigare och vet att den är helt fantastiskt bra, både för hud och hår. 
John Masters Argan oil är marknadens enda USDA-certifierade, ekologiska arganolja.

Arganolja kommer från arganträdets frukter, trädet växer enbart i Marocko (det är därför oljan även kallas Moroccan oil). Traditionellt använd av lokalbefolkningen som solskyddsmedel samt hår- och ansiktsolja vid eksem och andra utslag.
John Masters Argan oil är en 100% ekologisk arganolja som har UV-skydd, bidrar till att bevara hudens och hårets fukt, förbättrar elasticiteten och mjukgör.

Användning hår: Arganoljan reder ut trassligt och krusigt hår, reparerar kluvna toppar och ger ett livligt och glansigt hår med lyser. Innehåller Omega 6 som stadgar och förebygger att håret går av. Tillskillnad från produkter som innehåller silikon och lägger sig som ett lager, så tränger Arganoljan in och verkar på djupet i både hud och hår.
Användning hud: Huden får tillbaka lystern och oljan hjälper till att minska förekomsten av rynkor, fina linjer och fläckar. Den verkar även på eksem och acne, och kan förebygga hudskador efter akneutbrott. Arganoljan är lätt och enkel att arbeta med och tillför mycket fukt på ett naturligt sätt. Arganoljan är tunn och absorberas direkt av huden och börjar verka. Hjälper även till att reparea och återfukta. Skyddar mot fria radikaler. Hjälper till att minska uppkomsten av ärr och rynkor. Rik på antioxidanter.


Favoriter från John Masters Organics: Citrus & neroli detangler, Honey & hibiskus hair reconstructing shampoo och 100% Argan oil.
 Upplagd av Annika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar