onsdag, september 10, 2008

Cameron Diaz gillar gloMinerals liquid foundation

Amerikanska tidningen Fabolous Beauty skriver om att stjärnan Cameron Diaz använder gloMinerals protective liquid foundation för att se snygg ut på röda mattan:

"Cameron Diaz mirakelmake-up
Det är bara när Cameron Diaz fångas oväntat som man ser hennes imperfekta hud. Så hur gör hon för att få en felfri hy på röda mattan?
Svaret är gloMinerals protective liquid foundation satin finish. Tillskillnad från andra flytande foundations så tillåter den huden att andas och innehåller två ingredienser som faktiskt förbättrar huden: zinc oxide, en anti-inflammatorisk ingrediens som hjälper till att lugna huden, och grönt te, som är anti-aging och skyddar huden mot yttre påverkan. Den har en långvarig verkan så foundationen sitter på plats, även på premiärer.
Det är inte undra på att Cam är ett fan!"

2 kommentarer:

  1. Jag har några frågor. Är Liquid foundation ngt man har INNAN puder?
    Kan man BARA ta den här flytande foundation? Ungerfär som mineralfoundation.
    Själv har jag mineralfoundation med concealer under till vardags. Älskar det, går fort o täcker bra utan att se kakigt el pudrigt ut.
    Har gaska ojämn färg i ansiktet med mörka fläckar vid mun o under ögonen.

    Hur skulle du rekommendera mig att använda mineralsmink? Har jag gjort rätt? Bodde i en liten stad med litet utbud o bara för ljushyade. Så jag är "självlärd" o beställt endast på nätet.

    Vill o måste ha täckande utan att se toksminkad ut.

    Väldigt tacksam för svar.

    SvaraRadera
  2. > familjen v - Ja, det stämmer. Först har du foundation (flytande eller puderfoundation) och sedan avslutar du med puder, vid behov.

    gloMinerals foundation kan du ha enbart, utan puder efter. Puder följer man upp med om man har blank hud, och även för att fixera make-upen, den sitter bättre om man avslutar med ett puder.

    Vi har valt att ta in två typer av glominerals foundation: liquid foundation och gloPressed base. Liquid foundation är mer täckande än gloPressed base och väldigt enkel att använda. Den ger en fin yta utan att det ser kakigt ut.

    Hälsningar /Annika

    SvaraRadera