onsdag, september 10, 2008

Nytt märke hos Accessora: gloMinerals mineralmake-up

Jag är otroligt glad och stolt över att kunna presentera det högkvalitativa mineralmake-up märket gloMinerals hos Accessora.

gloMinerals är ett av de mest innovativa mineralmakemärkena på marknaden idag och de har bland annat lanserat flytande foundations. Utmärkt för oss som tröttnat på att dutta med puderfoundations.

Klicka dig in på sidan med gloMinerals alla produkter. Har du några frågor? Kontakta gärna mig (via mail eller här i kommentarsfältet) eller Accessoras kundservice, så hjälper vi dig gärna.

4 kommentarer:

  1. En snabb titt på innehållsförteckningen så kan man bara dra slutsatsen av att de är som alla andra vanliga produkter på marknaden. Fulla med silikon och konserveringsmedel. Dvs så långt från äkta mineralsmink som man kan komma.

    SvaraRadera
  2. Har tittat runt på produkterna, de ser ju helt ljuvliga ut! Rouget begonia har jag testat, köpte det på en salong i Gbg, men de hade inte hela sortimentet.Jättekul att kunna nätshoppa!

    SvaraRadera
  3. > Bea, Javisst är produkterna härliga! Begonia är en favorit hos mig med!

    > anonym, vad som är "äkta" mineralmake är väldigt omdebatterat.
    Det man kan konstatera att makeup baserad på mineraler är betydligt skonsammare än "vanlig" make, så det är iallafall ett steg i rätt riktning, för dem som vill ha lite av båda världar, dvs lättapplicerad flytande foundation med starka färgpigment, som samtidigt är skonsamt mot huden.

    SvaraRadera
  4. Grattis till märket, jag kan säga att det är suveränt! Rain forest är fantastisk i nyansen, ska göra en sminkning med den snart!

    anonym, äkta eller inte äkta enligt dig, de håller suverän kvalitet! Dessutom har de ett högt innehåll av antioxidanter som skyddar huden.

    SvaraRadera