torsdag, februari 19, 2009

Mingel med REN


Igår hade vi ett litet, trevligt mingel i Accessoras butik. Katarina / Bjooti och Emelie / Pssion passade på att få härliga hudvårdsbehanlingar av REN skin cares proffsiga hudvårdsterapeut. Några fler bilder finns även hos Bloodymari.

En av mina favorithudvårdsprodukter som jag berättat om tidigare kommer från REN, Revivo-lift Radiant Day serum.

5 kommentarer:

  1. ååhh, jag är verkligen så glad att jag upptäckte REN hos er, den passar min känsliga hud så bra.. äntligen hittade jag nått som jag kan använda och som känns hur bra som helst på huden, inget irriterande alls,till och med peelingen kan jag använda :D såå glad för det!!

    SvaraRadera
  2. föresten, kan man beställa någon ansiktsbehandling hos henne kanske? skulle jätte gärna vilja ha en med rens produkter :)

    SvaraRadera
  3. > Caroline, vad kul att du gillar REN, produkterna är verkligen härliga!

    Jag återkommer angående din fråga om hudvårdsbehandling.

    SvaraRadera
  4. Jag använder RENs produkter och är hur nöjd som helst. Använder en tvätt och en fukt för känslig hy som fungerar hur bra som helst. Körde decleor tidigare, men gillar REN lite bättre just nu.

    SvaraRadera
  5. > Carolina, jag har gjort en REN-behandling på Eriksbergskliniken på Narvavägen. Däremot så handlar jag produkterna hos Accessora eftersom att jag alltid fått så bra service där.

    SvaraRadera