torsdag, maj 28, 2009

Tävling: vinn en egen grävling!


Visst är han skön, grävlingen i hängmattan på Bagder Bali Balms After sun balm?
Här i Sofis mode förra veckan.

Skriv en kommentar om vad du vill läsa om i Accessoras blogg, vad vill du se mer/mindre av? Hur ska upplägget se ut tycker du?

5 st vinner ett After Sun Balm från Badger!

Tävlingen avslutas på lördag 30/5. Kom ihåg att kika in på bloggen för att se om du vunnit!

8 kommentarer:

 1. Jag som är ett riktigt skönhetsfreak vill ha mer mer mer av skönhetspryttlar. Nya produkter från shoppen som testas, utvärderingar av nya härliga crèmer, vilken duschcrème lämnar den ljuvligaste doften, söta förpackningar, dyrgripar att sukta efter, billiga kap som förtjänar ett klick.
  Jag kan som du förstår inte få nog av skönhet!
  Vackra, inspirerande bilder är annars något som också får mig på fall!

  SvaraRadera
 2. fler bilder från dig och er vardag!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det skulle vara jätteroligt med en läsar-testpanel här på bloggen som en-två gånger i månaden testar olika skönhetsprodukter (dock så testar alla i panelen samma produkt under månaden så att man får utlåtande från olika personer). Det är även viktigt tycker jag att testarna har med tydliga före och efter bilder i sina recensioner, det gör det extra kul att läsa och gör iaf mig shoppingsugen då man kan se hur produkten ser ut på en vanlig människa :) För att rekrytera förslagsvis 3 läsare till panelen (olika personer varje månad kanske?)så kan ni efterlysa folk här på bloggen, tror att ni skulle få ett stort gensvar! Som arbetsprov så kan ni be att man ska skicka med en "prov-recension" som man har skrivit med bifogade före och efter bilder. Detta gör så att ni försökrar er om att ni får med folk till testpanelen som både kan skriva bra samt ta fina bilder som visar hur produkten ser ut på :)

  Ha det bra!

  Mvh Emilia (emilia.utsi-wallin@hotmail.com).

  SvaraRadera
 4. Oj... lite mer bilder från butiken kanske? Den har i alla fall jag blivit mer nyfiken på. Är allt som säljs i den också till salu i webshopen?
  Hmm ... lite mer sminktips vore heller inte fel! :)

  SvaraRadera
 5. Jag kommer in och tittar på bloggen för jag tycker det är roligt att få inspiration. Alltid kul att se vilka smycken som kan kombineras med varandra. Eftersom jag är mamma till en 1-årig liten kille så tycker jag även att det är roligt att följa din växande mage. Sammafattningsvis så är det roligt med kombinationen av inspiration och privat. Fortsätt som du gör! Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det är jätteroligt att se vad och hur er personal använder sig av produkterna ni säljer. Jag har personligen fått jättemycket inspiration av det. Tex se hur ni matchar olika armband och andra smycken med varandra. Det är roligt när man gör det lite mer personligt. Ett tydligt exempel för mig själv är att jag köpte hårpudret efter att ha sett det på bild från ditt eget badrum. Så lite mer sånt. Visa vad personalen har för produkter hemma och hur ni använder dem. Tack för all inspiration!

  Mvh Leonor (leonorandersen@hotmail.com)

  SvaraRadera
 7. Då min gravidmage är ungefär lika stor som Annikas, tycker jag att det är kul att läsa om någon annans tankar kring kläder och skönhetsprodukter för gravida.
  För mig som läsare är det även intressant att höra vilka produkter du tycker verkligen fungerar och håller vad de lovar. Pressklipp är jag inte lika intresserad av. Det är helt enkelt de personliga kommentarerna och inspirationen som är viktigast!
  Mvh Anna

  SvaraRadera
 8. Bodil Lundberg29 maj 2009 16:49

  Jag tycker att ni ska utveckla skönhetstemat lite mer. Så att bloggen får fler avdelningar med kanske en testpanel, frågorna till sminkösen, fynd och kanske en avdelning där sminkösen har valt sina favoriter hos er och liknande. Bloggen borde vara mer som en portal liksom...Dina inlägg tycker jag funkar jättebra. Lagom personlig/business.

  SvaraRadera