måndag, augusti 31, 2009

Höstnytt från Beck Söndergaard


Tillbaks till verkligheten. Trots att sommaren är min favoritårstid så känns hösten alltid som en välkommen nystart (och en anledning att uppdatera garderoben, för visst är höstmode det som är roligast att shoppa?)
Idag har jag och Erik hälsat på tjejerna i butiken, där pågick inventering av Accessoras lager för fullt. Jag måste väl erkänna att jag inte gjorde någon nytta, utan mest klämde på höstnyheterna.


Från Beck Söndergaard har vi precis fått in denna snygga läderväska som går under namnet "Edla" och finns i svart, som jag har på bilden och i en grå.


En annan nyhet är "Elga", som är som klassikern "purse granny" fast med lång axelrem. Min favoritfärg är denna, som kallas "oil metal".

Beck Söndergaards höstväskor -09 börjar alla på E. Härlig namninspiration för den som söker tjejnamn: Edla, Elviona, Ejla, Elga, Esfilia, Esther, Eve. Vi hade många tänkbara tjejnamn, men inget killnamn som vi fastnat för, så vår Erik var namnlös i tre veckor innan vi bestämde oss.

4 kommentarer:

 1. kul att du är tillbaks! snygga väskor och snygg tjej :)
  /Lena

  SvaraRadera
 2. Annika accessora1 september 2009 18:15

  Vad rar du är :)

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att det var fler än vi som hade problem med namnet. Vi bestämde oss efter en vecka och jag trodde det var länge :) Men träffade en kollega igår med en 3v kille och de hade inte bestämt sig ännu så att det tar tid är visst inte så ovanligt!

  SvaraRadera
 4. Underbara Beck Söndergaard, fick precis min Granny Purse i lavender köpt hos er..kan inte annat säga att den är kalasfin! Tack!

  Lina

  SvaraRadera