fredag, oktober 09, 2009

Freeze & go

Förra året lanserade Freeze 24/7 en ny produkt; Freeze & go, som fick strålande recensioner av alla som testade. Det som drog ned betyget var dock den tokiga förpackningen och det aningens höga priset. Nu har Freeze lyssnat på kritiken och produkten kommer nu i en lättanvänd tub, till ett lägre pris!


Så här skriver REDBOOK om Freeze & go (på bilden ovan är det den gamla förpackningen som syns):

"Yes, thos futuristic-looking pod does indeed hold the key to a brighter tomorrow - but the immediate results are what blew us away. Freeze 24/7 Freeze & go uses a smoothing silicone and optical diffuses to make fine lines look fainter, pores look smaller, and dark circles look lighter. And the skin-calming and antiaging ingredients refine your skin for the long haul".

Bland våra svenska skönhetsbloggare lät recensionerna så här:

- Lipglossbitch skriver "Förutom att det här är en ball liten pryl att plocka med sig så är det också en superduper primer. Den gör allt en primer ska göra, fyller ut linjer och skavanker så man får en len och slät yta att jobba på samt förlänger din foundations hållbarhet med åtskilliga timmar - dessutom fungerar den utjämnande på hudtonen."

- Bjooti skriver "Men bortser man från den dumma förpackningen är detta en strålande och underbar produkt. Jag kan bara önska att den var lite billigare, en aning större och kom i en bättre förpackning. Fast det känns nästan som “skit samma”, eftersom denna primer är så överlägsen alla andra jag har testat." och ger den 5/5 i betyg.

- Rocketqueen skriver "En superb, sammetslen primer med bra innehåll av skyddande antioxidanter som uppfyller alla mina grundläggande primerkrav och lite därtill".

Freeze & go finns att beställa hos Accessora och just nu har Freeze 24/7 även ett supererbjudande på dagkrämen Icecream double scoop anti-agig moisturiser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar