onsdag, november 16, 2011

Nya kategorier

Accessoras blogg börjar bli välfylld, första inlägget skrevs hösten 2007. Det har tidigare inte varit så enkelt att hitta relevanta inlägg, så nu har vi lagt till fler ikoner i högermenyn så att ni bloggläsare enklare kan hitta inlägg om just det ni söker, vid det här laget finns det en uppsjö att surfa runt bland.
I kategorin  Accessora & företagande finns inlägg relaterade till Accessora som företag och vad som händer hos oss i butiken.
Naturligt & ekologiskt är en ny kategori där vi samlar naturliga favoriter och information om naturliga och ekologiska produkter. Likaså Hårvård är en ny kategori som vi tror kommer uppskattas. Nagellack verkar det vara många av er som gillar att se närmare på så det kan ni nu göra i denna kategori.
Behind the Brand, här ryms intervjuer med grundare bakom de märken vi säljer hos Accessora och annan information om våra märken.
Hudvård, tips om den bästa ansiktsmasken eller skönaste body lotionen finner du här.  Smink, vi är inte så flitiga på att lägga ut dagens make-up, men övriga sminktips hittas i kategorin smink.

Vad som skrivits om produkter från Accessora i bloggvärlden finns i kategorin Bloggat. I kategorin Accessoarer trängs väskor, sjalar, mössor och ponchos. Vi gillar smycken, de vi gillar bäst hittar du i just kategorin Smycken.
Produkter som varit omskrivna i media finns i kategorin I media, och om du är nyfiken på vilka våra favoriter är så hittas de, naturligtvis, i kategorin Favoritprodukter.
Och några inte längre lika frekvent uppdaterade kategorier är bloggklassikern Dagens outfit och Personligt.

Och som vanligt så är det bara att lämna en kommentar om du saknar någon kategori eller har andra åsikter, vi uppskattar era synpunkter på blogg, det är ju trots allt för er som vi skriver!

Upplagd av Annika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar