torsdag, januari 26, 2012

Glominerals gloGloss

Nu finns Glominerals gloGloss i nyansen Naked åter i lager. Ni är många som efterfrågat det, eftersom Engla skrev så fint om detta gloss.

"Bästa glosset?
Jag lovade återkomma med recension på detta gloss i nude som jag testat från Accessora och jag älskar det!
Färgen är perfekt beige/naturell och den är krämig och vårdande för mina torra vinterläppar. Det har ingen doft eller smak så det känns som att bära lypsyl men med färg. Jag har på bilden nyansen Naked. Jag ger det 5/5 i betyg och ska nu härmed sluta köpa billiga läppglans på stan då jag sedan aldrig använder dem för att de är för kletiga och gör läpparna torra(re)".


Glogloss är även mitt favoritgloss, det är fantastiskt skönt och har hängt medi min handväska i många år nu. Jag har flera olika nyanser,  här Persimmons, och här Cherry Blossom.
Glominerals andra läppglans heter gloLiquid lips och är glansigare och i en tjockare, kladdigare formula än gloGloss, mer eye catching helt enkelt. Romance är en favoritnyans som ser ut så här på mig.


Upplagd av Annika.

2 kommentarer:

  1. Åååh att det kommit in, bra. har väntat på det och kikat in nästan varje dag! Nu ska jag bara se vad jag mer ska beställa nu när det är fraktfri.

    SvaraRadera
  2. Annika accessora27 januari 2012 09:31

    Ja det är många som frågat efter Naked, det är den perfekta blekrosa nyansen.
    Hoppas du hittar en massa godbitar du gillar :) Trevlig helg!

    SvaraRadera