söndag, januari 15, 2012

Torris?

Mayday Mayday Rescue Balm från REN skincare, 295 kr, Välgörande balm från Bi Mât Cây, 99 kr, Dr Lipps universalkräm Original nipple balm for lips, 98 kr.  

Så här års gör torr inomhusluft, kallt väder och förkylningar att de flesta lider av torr hud. Speciellt huden på och under näsan, händerna och läpparna brukar vara utsatta. Några favoriter för att råda bot på problemet är de naturliga produkterna här ovan. 

REN Mayday Mayday rescue balm
Mayday Mayday Resuce Balm från REN skincare är en ren, bioaktiv universalkräm som gör underverk på torr, väderbiten, sliten och irriterad hud.
Använd den på mindre hudirritationer som spruckna nagelband, lättare solskador samt torra läppar, armbågar, fötter och händer för att lugna, lindra och mjuka upp huden.
Alfaliolsyra från lingon tillsammans med antileukine och ruleca-algextrakt lugnar och verkar anti-inflammatoriskt. Naturliga fosfolipider och ceramider stärker hudens barriäregenskaper. Kamomill och rosa viol motverkar rödhet och lugnar mindre irritationer.

Bi Mât Cây
Asiatisk medicin och tusenårig expertis möter fransk finess. Från Mekongdeltat till Tonkinbergen, från barndomsminnen till det leende vietnamesiska folket - de är grundreceptet till produkternas känsla av välmående och komfort.
Ingredienserna är i enlighet med gamla sydostasiatiska skönhetstraditioner, som använts i årtusenden, och är på så sätt en länk mellan dåtid och nutid så väl som mellan väst och öst.
Söta förpackningar, i färger typiska för Vietnam och Indokina, och lockande dofter får oss att drömma om spännande fjärran platser. De vårdande och milda produkterna kan användas till ansikte, händer, kropp och fötter - för massage, som mask eller bara som extra fyllig mjukgörare så väl som fuktighetsgivare.
 
Dr Lipp
Dr Lipp original nipple balm for lips hyllas av make-up artister världen över. Från början användes den här effektiva produkten av kvinnor för att lindra såriga bröstvårtor vid amning.
Produkten är 100% ekologisk, hypoallergenisk, utan parabener.
Dr Lipp är en allroundkräm som kan användas på läpparna, på trasiga nagelband, torra armbågar, och självklart på såriga bröstvårtor, som de först togs fram för.

Upplagd av Annika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar