måndag, januari 16, 2012

Ekologisk hårstyling

Fråga: Jag har naturligt lockigt hår och jag anväder bara ekologiska produkte. Jag undrar om Simply Organic. Jag vill köpa stylingprodukter som är vårdande. Mitt hår är ganska torrt och vill ha en produlkt som inte gör att håret bli hårt.
Vill ha mjuk styling och lite volym och shine. Vill ha någonting som man kan använda varje dag, även när håret är torrt.Tack!
Hej Shamila,
Jag använder också bara naturliga, och helst även ekologiska produkter till mitt hår. Simply Organics produkter är verkligen underbara. Simply Organic Moisturizing Soft Gel Créme tror jag skulle passa ditt hår utmärkt.
Så här beskriver Simply Organic produkten: "Simply Organic Moisturizing Soft-Gel ger volym samtidigt som det återfuktar ditt hår och ger det lyster. Vårt unika recept baseras på honung, citron, apelsin och grape. Dess rika innehåll av A- och C-vitamin vårdar och mjukar upp medan du sköter stylingen".
Den går att applicera i både handdukstorkat och torrt hår.

En av mina favoritstylingprodukter är John Masters Organics Shine On, som ger glans och gör håret otroligt mjukt. Jag har skrivit lite mer om produkten här.

Har du en fråga om hudvård, hårvård, smink, produktrekommendationer, trender eller accessoarer så ställ din fråga här i bloggen eller maila Accessoras kundservice, vi hjälper dig gärna.

Upplagd av Annika.

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag skulle vilja hitta ett bra & naturligt värmeskydd. Har naturligt rakt hår men vill kunna locka håret snyggt utan att slita på håret. Jag har en del kluvna/slitna toppar och torrt hår som kräver mycket återfuktning. Finns det någon av Simply organics produkterna som skulle kunna passa mig och fungera som bas för att locka med locktång?

  SvaraRadera
 2. Annika Accessora19 februari 2012 19:56

  Hejsan,

  Simply Organic har ett värmeskydd som är helt naturligt och riktigt bra. Det heter All purpose rejuvenating sealer spray.

  Sprayen innehåller fuktgivande ämnen och är väldigt skonsam mot håret. Läs mer här:

  http://www.accessora.se/simply-sealer-spray.htm

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket för hjälpen!

   Radera